physio Film

Om FysioFilm

Om FysioFilm

Medarbejdernes smerter i ryg og nakke koster virksomheder milliarder hvert år. Vi har skabt en række korte øvelser på film, som kan lindre smerter og give mere energi. Alle øvelser tager udgangspunkt i konkrete udfordringer. Eksempelvis ondt i nakke, håndled eller ryg. Med FysioFilm kan hver medarbejder på en enkel og effektiv måde hjælpe sig selv til at få det bedre.

Om FysioFilm

FysioFilm ApS er specialist i effektive øvelser på film, som kan lindre smerter og give mere energi. Siden 2008 har vi arbejdet målrettet på at skabe en række let tilgængelige øvelser, som kan skabe den størst mulige effekt for vores kunder og deres medarbejdere. 

Tilfredse kunder
Tusindvis af medarbejdere bruger allerede vores øvelser. Det er vi stolte af. Blandt vores kunder er Sydbank, Spar Nord og Nykredit.

Stærkt team
Med vores team af dygtige medarbejdere vil vi skabe tryghed for vores kunder. Vores fysioterapeut, Lisbeth Friis, sikrer den høje faglige kvalitet i øvelserne. For faglig sparring og udvikling har vi en læge og sygeplejerske tilknyttet. 

Workshops og peptalks
På opfordring fra vores kunder udvikler vi også løbende workshops og peptalks med fokus på medarbejdernes sundhed. Vi er altid klar til dialog, hvis du har et særligt ønske. Kontakt os på info@fysiofilm.dk.  

Derudover har vi naturligvis vores support og salg, som altid er klar til at hjælpe dig :-)