physio Film

Om FysioFilm

Om FysioFilm

Medarbejdernes smerter i ryg og nakke koster virksomheder milliarder hvert år. Vi har skabt en række korte øvelser på film, som kan lindre smerter og give mere energi. Alle øvelser tager udgangspunkt i konkrete udfordringer. Eksempelvis ondt i nakke, håndled eller ryg. Med FysioFilm kan hver medarbejder på en enkel og effektiv måde hjælpe sig selv til at få det bedre.

Vores øvelser

Målet med vores øvelser er at lindre dine smerter og give mere energi. Alle vores øvelser er nøje udvalgte, så de kan skabe størst mulig effekt for dig og dine medarbejdere.

Øvelsesbibliotek 
Vores øvelser er inddelt i kategorier, så du hurtigt og nemt kan finde de øvelser, som du har behov for. Øvelsesbiblioteket er tilgængeligt via et log-in med brugernavn og adgangskode. Dermed kan du lave øvelserne, når det bedst passer dig.

Enkle og effektive øvelser 
Hver film viser en lille øvelse, som tager udgangspunkt i et konkret udfordring. Det er udfordringer som stillesiddende arbejde på en kontorarbejdsplads typisk kan skabe for dig. Eksempelvis ondt i hoved, nakke eller håndled.

Forandring på få minutter
Hver øvelse varer cirka et minut og kan laves, mens du sidder ved dit skrivebord. Du vælger selv om øvelsen skal vises med eller uden lyd. Ud over øvelser får du også nogle træningsfilm, som kan være med til at give dig ny energi.